Wie Waar Hoe ?

Welkom Beste Klant!

Opgelet: door de feestdag van maandag 1 November is er geen productie en wordt er dinsdag 2/11 niet geleverd. De bestellingen verschuiven naar levering donderdag

Vers d'anvers is als groothandel gespecialiseerd in de levering van verse groenten en fruit aan de horeca. 

Sinds de coronacrisis hebben we met capaciteit en tijd die we over hadden www.versaanhuisgeleverd.be gelanceerd waardoor we nu ook particulieren van heerlijke porties vitaminen kunnen voorzien.

Onze groep heeft eigen exclusieve telers, eigen import en dagelijks aanvoer van de beste groenten en fruit, primeurs en specialiteiten.
 

1/ VERSE BOXEN aan huis geleverd

Op basis van onze dagelijks verse leveringen van telers, veilingen en import, stellen we zelf de groente- en fruitboxen samen, een individuele keuze is hier niet mogelijk. De foto's zijn voorbeeldboxen en niet bindend qua inhoud.

Hygiëne is zowel voor u als voor onze medewerkers van het grootste belang. Wij nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om te garanderen dat de leveringen gebeuren volgens de hoogste hygiëne normen. Vers d'anvers is tevens ook IFS gecertificeerd.

2/ LEVERINGEN

Transportkost :  € 7,5 per levering

Opgelet aanpassing:

We leveren in Vlaanderen en Brussel op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 08u00 en 21u00 indien uw bestelling werd geplaatst op Maandag, Woensdag of Vrijdag voor 13u 


(TIP! groepeer uw bestelling samen met uw buren dan is de dropkost lager)

 3/ AFHALINGEN 

Afhaling is gratis in het afhaalmagazijn van Vers d'Anvers in Antwerpen, elke dag van 8u tot 15u, zaterdag tot 11u, zondag niet.

 

 4/ BEDRIJVEN 

 Indien u wenst kunnen we uw medewerkers en/of klanten verrassen met een gepersonaliseerde versbox naar keuze, geleverd aan huis.

Voor een uitgewerkt voorstel, stuur een bericht naar info@versaanhuisgeleverd.be

 5/ BETALINGEN

Voor Uw en onze veiligheid vragen wij u om enkel electronisch te betalen zowel voor thuislevering als afhaling in magazijn.

 

We voorzien u met de glimlach van een dagelijkse portie vitamientjes op een veilige manier!

Met gezonde groeten,

het Vers aan Huis Team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2022 versaanhuisgeleverd | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel