Copycat Swig Sugar Cookies Recept

Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.

Zoek niet meer; dit is het beste copycat-recept dat er is voor het beroemde Swig-suikerkoekje! Deze Swig-suikerkoekjes zijn perfect zacht en gegarneerd met de meest heerlijke zoete glazuur die je ooit zult proberen. Je zult zeker niet bij slechts één kunnen stoppen!

Deze koekjes zijn perfectie. Nou, dat zijn deze ook klassieke chocoladekoekjes. of deze havermoutkoekjes. Of wat dacht je van deze koekjes zonder bak?! Ok, ok, Dus ik hou van koekjes… probeer ze allemaal, en je zult een gelukkige kampeerder zijn!

Suikerkoekjes met roze glazuur op perkamentpapier en een koelrek.

Suikerkoekjes zijn altijd een favoriet van mij, maar heb je een Swig-koekje gehad of zelfs van hen gehoord? Nou, ze zijn zo’n beetje het beste suikerkoekje in de stad en dit is een kopie van de leuke frisdrankwinkel. Ik heb vijf uur gereden om er een te krijgen en wachtte 30 minuten in de rij om er een te eten! En laat me je vertellen, het was elke seconde waard! ! Het is een zacht en heerlijk koekje met zijn kenmerkende ruwe rand. Het beste deel voor mij is het glazuur.

Ik was zo opgewonden om dit copycat-recept te maken en te kijken of het net zo goed was als het Swig-koekje waar ik vijf uur voor heb gereden! Het was perfect. Net zo zacht en lekker als ik me herinner, en het glazuur was de bom! Ik kon er geen genoeg van krijgen, en nu ben ik zo blij om te zeggen dat je ze in het comfort van je eigen huis kunt hebben. Geen autorijden om ze te krijgen!

Ingrediënten in Swig Sugar Cookies

Het beste van deze cookies is hoe gemakkelijk ze zijn! En ik wed dat je al deze ingrediënten al in je keuken hebt staan. Bekijk de receptenkaart onderaan het bericht voor de exacte afmetingen.

  • Boter: Ik gebruikte boter zonder leisteen en liet het op mijn aanrecht liggen zodat het zacht kon worden voordat ik het erin mengde!
  • Plantaardige olie: Zo worden je koekjes lekker zacht!
  • Suiker: Je MOET suiker gebruiken in suikerkoekjes!
  • Poedersuiker: De poedersuiker is ultrazoet en voegt wat extra smaak toe.
  • Water: Voor de koekjes heb ik koud water gebruikt.
  • Eieren: Ik gebruik graag grote eieren als ik aan het bakken ben!
  • Natriumcarbonaat: De baksoda werkt als een rijsmiddel en helpt je koekjes te rijzen en lekker zacht te worden.
  • Crème van Tartaar: Dit voorkomt dat de suiker kristalliseert.
  • Zout: Het zout versterkt alle smaken in de suikerkoekjes.
  • Meel: Ik gebruikte bloem voor alle doeleinden voor deze koekjes en ze zijn geweldig geworden!

glazuur:

  • Boter: Gebruik ongeleide boter die is verzacht tot kamertemperatuur.
  • Zure room: Dit is het geheime ingrediënt van deze heerlijke frosting!
  • Poedersuiker: Dit voegt een zoete smaak toe en lost gemakkelijk op waardoor het glazuur glad en romig wordt.
  • Zout: Een snufje zout brengt alle heerlijke smaken van de koekjes naar boven!
  • Melk: Ik gebruikte één procent melk, maar je kunt alles gebruiken wat je bij de hand hebt.
  • Kleurstof voor levensmiddelen: Rode of roze voedselkleuring maakt deze koekjes precies zoals die van Swig!

Hoe maak je Swig Sugar Cookies

Geloof me als ik zeg dat dit een van de beste suikerkoekjes zal zijn die je ooit zult eten! Waarom zou ik anders zo ver rijden om er een te krijgen? Ze zijn waanzinnig lekker.

  1. Bereid en meng droge ingrediënten: Verwarm de oven voor op 350 graden. Meng in een middelgrote mengkom bloem, bakpoeder, room van tarter en zout. Opzij zetten.
  2. Crème Natte Ingrediënten: Klop in een grote mengkom boter, plantaardige olie, suiker (1 C), poedersuiker en water door elkaar. Voeg eieren toe.
  3. Combineren: Voeg het bloemmengsel langzaam toe tot het gemengd is. Rol het koekjesdeeg in balletjes ter grootte van een golf en rol de gereserveerde ½ kopje suiker in voordat je het op een bakplaat met antiaanbaklaag legt.
  4. Pers Cookies: Om de koekjes hun kenmerkende ruwe rand te geven, dip je de bodem van een glas of platte maatbeker in de resterende suiker en druk je op de koekjesbal om het koekje plat te maken. Je wilt nog steeds dat de koekjes dikker zijn, dus druk ze niet te dun aan.
  5. Bakken: Bak 8-10 minuten of tot de bodem lichtbruin is. De centra moeten net gebakken zijn, omdat ze zullen blijven bakken terwijl ze afkoelen. Niet te lang bakken, anders worden je koekjes niet lekker zacht!

Om het glazuur te maken

  1. Mix en Vorst: Klop boter, zure room en zout samen. Voeg de poedersuiker toe en voeg dan de melk toe tot de gewenste dikte. Voeg een druppel rode kleurstof toe om de perfecte roze glazuur te maken! Verdeel over afgekoelde koekjes.
4 foto's die laten zien hoe je suikerkoekjesdeeg maakt.

Tips voor het bakken van suikerkoekjes

Ik houd van copycat recepten. Heerlijk eten hebben dat ik van mijn eigen huis kan maken en het even heerlijk kan laten smaken als het restaurant (of beter!) is het beste. Hier zijn een paar tips om dit recept voor Swig-suikerkoekjes precies goed te laten verlopen.

  • Ingrediënten op kamertemperatuur: Voordat u uw deeg gaat mixen, moet u de tijd nemen om uw ingrediënten uit te zetten zodat ze zacht kunnen worden. Ingrediënten op kamertemperatuur mengen ZO veel beter, en je deeg en glazuur zullen zo glad zijn zonder klontjes!
  • Open de oven niet: Zoveel mensen komen in de verleiding om de oven te openen om te zien hoe hun koekjes het doen. Doe het niet! Hierdoor komt de hete lucht vrij en kunnen je koekjes ongelijkmatig gebakken worden. Gebruik in plaats daarvan de ovenlamp!
  • Moet ik het deeg koelen? Nee! Niet met deze koekjes. Reden te meer om ze nu te maken!

Het bovenaanzicht van Swig-suikerkoekjes op een koelrek, klaar om te eten.

Overgebleven Swig Sugar Cookies bewaren

Zodra je je Swig-suikerkoekjes hebt ingevroren, kun je ze in een luchtdichte container op je teller. Zorg er wel voor dat je een stuk perkamentpapier tussen de lagen gebruikt, zodat het glazuur niet aan alle lagen blijft plakken. De koekjes blijven ongeveer 3-5 dagen goed.

Een stapel suikerkoekjes met een hap uit de bovenste.


  • Verwarm de oven voor op 350 graden. Meng in een middelgrote mengkom bloem, bakpoeder, wijnsteen en zout. Opzij zetten.

  • Klop in een grote mengkom boter, plantaardige olie, suiker (1 C), poedersuiker en water door elkaar. Voeg eieren toe.

  • Voeg langzaam het bloemmengsel toe tot het gemengd is. Rol het deeg in balletjes ter grootte van een golf en rol in de gereserveerde ½ kopje suiker voordat u het op een bakplaat met antiaanbaklaag legt.

  • Om de koekjes hun kenmerkende ruwe rand te geven, doopt u de bodem van een glas of platte maatbeker in de resterende suiker en drukt u deze op de koekjesbal om het koekje plat te maken. Je wilt toch dat de koekjes dikker zijn, dus druk ze niet te dun aan.

  • Bak 8-10 minuten of tot de bodem lichtbruin is. De centra moeten net gebakken zijn, omdat ze zullen blijven bakken terwijl ze afkoelen. Niet te lang bakken, anders worden je koekjes niet lekker zacht!

Om het glazuur te maken

  • Klop boter, zure room en zout samen. Voeg de poedersuiker toe. Voeg de melk toe tot de gewenste dikte. Verdeel over afgekoelde koekjes en bewaar in een luchtdichte bak.


Oorspronkelijk geplaatst op 23 juni 2014
Bijgewerkt op 8 augustus 2022

Serveert: 24

calorieën363kcal (18%)Koolhydraten60g (20%)Eiwit4g (8%)Dik12g (18%)Verzadigd vet8g (40%)Meervoudig onverzadigd vet1gEnkelvoudig onverzadigd vet3gTrans vet0,5gcholesterol45mg (15%)Natrium316mg (13%)Potassium44mg (1%)Vezel1g (4%)Suiker38g (42%)Vitamine A384IU (8%)Vitamine C0,01mgCalcium14mg (1%)Ijzer1mg (6%)

Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.

Cursus Nagerecht

Keuken Amerikaans

Trefwoord koekjes, suikerkoekjesrecepten, suikerkoekjes, slok suikerkoekje

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Versaanhuisgeleverd.b
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart