
Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.
Zin in warme chocolademelk in de zomer? Nu kunt u koel blijven en uw zoetekauw tevreden stellen met een kopje van deze heerlijke bevroren warme chocolademelk. Er zijn maar een paar eenvoudige ingrediënten voor nodig en het is klaar in minder dan 5 minuten!
Soms is een koud drankje alles wat je nodig hebt om een bloedhete dag door te komen! Enkele van mijn favorieten aller tijden (die je zeker moet proberen) zijn dit bevroren aardbeienlimonadecopycat Chick-fil-A frosted limonadeen klassiek aardbeienmilkshake!

Eenvoudig bevroren recept voor warme chocolademelk
Heeft iemand anders er zin in? warme chocolademelk in de zomer? Soms kom ik in de verleiding om een kopje te zetten totdat ik me realiseer dat het buiten 100 graden is. Ik zal niet oordelen als je wat maakt zelfgemaakte warme chocolademelk voor jezelf, maar laat me een betere optie presenteren. Als je wat zoete, chocoladeachtige goedheid wilt, maar de temperaturen zijn hoog, dan is bevroren warme chocolademelk het antwoord! Het is koud en romig en je hebt maar 5 ingrediënten nodig om het te maken. (En een van de ingrediënten is ijs. Wordt het makkelijker dan dat?!)
Dit is een nietje recept voor warm weer dat uw kinderen zullen willen herhalen. Het is zo makkelijk. Ze kunnen het zelfs zelf maken! Maak het af met wat slagroom, een laagje cacaopoeder en een scheutje chocoladesiroop. Dit maakt het een verfrissende traktatie die er niet alleen goed uitziet, maar nog beter smaakt! En als je op zoek bent naar meer geweldige zelfgemaakte drankjes om de zomer mee af te sluiten, kun je mijn volledige lijst met recepten vinden hier!
Ingrediënten die je nodig hebt
Alsof je nog een reden nodig hebt om deze smakelijke bevroren warme chocolademelk te maken, de ingrediëntenlijst is zo eenvoudig! Het is een geweldige manier om overgebleven warme cacaopoeder in de zomermaanden op te gebruiken. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik koop altijd veel meer dan ik nodig heb als de winter eenmaal begint! Bekijk de receptenkaart hieronder voor exacte afmetingen.
- Chocolademelk: Het is misschien niet erg dieetvriendelijk, maar als je de romigste versie van dit drankje wilt, gebruik dan volle chocolademelk!
- Warme chocolademelk: Ik gebruikte gewone warme chocolademelkpoeder voor een traditionele versie van deze drank, maar experimenteer gerust met andere smaken!
- Warme toffees: Dit wordt aan de drank zelf toegevoegd voor de smaak, maar je kunt het er ook overheen druppelen voor een beetje extra decadentie! Je kan ook gebruiken chocolade siroop!
- Ijs: Geeft deze bevroren warme chocolademelk zijn zachte, gekoelde consistentie.
- Slagroomtopping: Voor een romige garnering!
Hoe maak je bevroren warme chocolademelk?
Bevroren warme chocolademelk kan iedereen maken. Het is zo makkelijk! Als je op zoek bent naar meer kindvriendelijke recepten om de kleintjes bezig te houden voordat ze weer naar school gaan, heb ik een volledige lijst met recepten hier!
- Ingrediënten toevoegen aan blender: Voeg in een krachtige blender de chocolademelk, hete chocoladepoeder, fudgesaus en ijs toe.
- Mengen: Blend op hoog totdat het ijs is gemengd en de ingrediënten goed zijn gemengd.
- Consistentie controleren: Het eindresultaat moet ijzig en dik genoeg zijn om met een lepel te eten, dus voel je vrij om meer ijs toe te voegen om die consistentie te bereiken.
- Toppings toevoegen: Werk eventueel af met slagroom en chocoladeschilfers. Geniet met een lepel en rietje!

De smaak veranderen
Hier zijn een paar eenvoudige manieren waarop u de smaak van uw bevroren warme chocolademelk kunt aanpassen! Je gaat van ze houden!
- Witte chocolade warme chocolademelk: Voor een melkachtige, romige versie van deze drank, verwissel je cacaopoeder voor witte warme chocolademelk en gebruik je zware room of half om half in plaats van de chocolademelk.
- Maak een Mokka Frappuccino: Dit recept kan gemakkelijk worden omgezet in een frappé als je een kopje gekoelde koffie of 2 espresso-shots door je drankje mengt!
Kan ik restjes invriezen?
Ik raad aan om dit drankje meteen te serveren voor de beste smaak, maar je kunt eventuele restjes in een luchtdichte pot of container in de vriezer bewaren en vervolgens mengen met chocolademelk als je klaar bent om het te serveren!

-
Voeg in een blender met hoog poedergehalte de chocolademelk, hete chocoladepoeder, fudgesaus en ijs toe.
-
Mix op hoog totdat het ijs is gemengd en de ingrediënten goed zijn gemengd.
-
Het eindresultaat moet ijzig en dik genoeg zijn om met een lepel te eten, dus voel je vrij om meer ijs toe te voegen om die consistentie te bereiken.
-
Top met slagroom topping en chocoladeschilfers als je wilt. Geniet met een lepel en rietje!
Serveert: 2
Portie1bekercalorieën410kcal (21%)Koolhydraten70g (23%)Eiwit7g (14%)Dik15g (23%)Verzadigd vet9g (45%)Meervoudig onverzadigd vet0.2gEnkelvoudig onverzadigd vet2gTrans vet0.1gcholesterol15mg (5%)Natrium657mg (27%)Potassium263mg (8%)Vezel4g (16%)Suiker55g (61%)Vitamine A129IU (3%)Vitamine C1mg (1%)Calcium213mg (21%)Ijzer2mg (11%)
Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.
creatSource link