STABILISATOR VOOR IJS EN SORBETS (S) met emulgator – 250 GR

100% natuurlijke verdikkingsmiddelen met emulgatoren
Ideaal voor ijs en sorbets
Aanbevolen dosering 4 gr / kg

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

de stabilisator voor ijs en sorbets geeft uw product romigheid en stabiliteit. Het heeft een uitstekende emulgerende eigenschap en bevat Carob Seed Flour, Tara Seed Flour en Guar Seed Flour in balans gemengd voor een zijdezacht textuureffect. Het wordt meer heet gebruikt, omdat het ook is samengesteld uit Johannesbroodzaadmeel, maar het kan zijn verdikkende eigenschappen ook uitdrukken als het koud is dankzij de hulp van tarwebloem en guarzaadmeel.

100% natuurlijke verdikkingsmiddelen met emulgatoren
Ideaal voor ijs en sorbets
Aanbevolen dosering 4 gr / kg
ingrediënten: maltodextrine, E471, guar, targom, johannesbroodpitmeel

Specification: STABILISATOR VOOR IJS EN SORBETS (S) met emulgator – 250 GR

Merk

Modelnummer

Afmetingen pakket

Fabrikant

Fabrikantreferentie

Gegarandeerde software-updates tot

Brand

STABILISATOR VOOR IJS EN SORBETS (S) met emulgator – 250 GR
STABILISATOR VOOR IJS EN SORBETS (S) met emulgator – 250 GR
Versaanhuisgeleverd.b
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart